dl01032021

 horari calendari acadèmic

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Cultura La FICB en la 2a Fira de Mobilitat Internacional de la UB

Cultura

La FICB en la 2a Fira de Mobilitat Internacional de la UB

2a Fira de Mobilitat InternacionalEl proper dimarts 1 de desembre, la Universitat de Barcelona celebrarà la 2a Fira de Mobilitat Internacional, una activitat que té com a objectiu informar els estudiants sobre les diferents opcions per formar-se a l'estranger.

La fira tindrà un format digital i, per l'ocasió, s'ha creat un web on es pot consultar l'extensa informació que han enviat més d'un centenar d'universitats de tot el món. A la fira, els estudiants trobaran informació detallada de nombroses universitats, els programes formatius, els ajuts que hi ha i altres aspectes de les més de 800 universitats de 57 països amb què la UB ha signat convenis d'intercanvi.

 

Després de l'acte inaugural a càrrec de la Vicerectora d'Internacionalització, Bibiana Crespo, i la Cònsol General de la Xina a Barcelona, Lin Nan, la jornada s'obrirà amb la sessió "La Xina i l'Institut Confuci", en la qual la FICB presentarà les opcions de mobilitat a la Xina a través dels seus programes de beques i campaments. També s'aportarà informació d'interès sobre els cursos de xinès i col·laboracions amb la UB.

Informació

Lloc: activitat online

Data i hora: dimarts 1 de desembre de 2020 a les 10:00h

Preu: gratuït

Més informació i inscripcions: https://www.ub.edu/firamobilitatinternacional/

rgpdue_sello.png