dt26052020

 horari calendario académico

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Cultura Yingmei Duan and Katie Hill: a Dialogue between the artist and the art critic and curator

Cultura

Yingmei Duan and Katie Hill: a Dialogue between the artist and the art critic and curator

To Add One Meter to an Anonymous Mountain, 1995Un dels principals objectius de la performative talk de l’Yingmei Duan i del diàleg entre l’esmentada artista i la Dra. Katie Hill, especialista en art contemporani xinès, és aprofundir en les reflexions sobre l’experiència transcultural i la pràctica performativa de l’Yingmei Duan, qui formà part del col.lectiu Beijing East Village. Dins d’aquests paràmetres l’art esdevé un instrument d’anàlisi de la mobilitat de la societat contemporània i s'examinarà com l’art performatiu i processual dóna visibilitat a l’experiència intercultural, relacional.

 

Participants

Yingmei Duan formà part del naixement de l’art d’acció a la Xina, participant en el col.lectiu Beijing East Village que va començar a experimentar amb l’art d’acció a la Xina a inicis de la dècada dels noranta. Des de l’any 1998 resideix a Alemanya desenvolupant les seves pràctiques performatives en un context internacional. Yingmei Duan treballa de manera individual i col·laborativa, aprofundint en el que anomena “Equal Collaboratives Performance” i “Daily Live art Performance”.

Dr. Katie Hill. PhD, University of Sussex; MPhil/PhD, School of Oriental and African Studies, University of London; MA (Hons), The University of Edinburgh. La Dra. Katie Hill és directora del Programa MA Modern and Contemporary Asian Art a Londres. És una experta en art contemporani xinès i entre els seus treballs destaquen In Conversation' with Ai Weiwei, Tate Modern (2010) i The Chinese Art Book (Phaidon 2013). Ha co-editat el volum especial Visual Art Practice on Contemporary Chinese Art and Criticality (2012). És la directora de la OCCA, Office of Contemporary Chinese Art al Regne Unit.

Datos de la actividad

Dimecres 15 maig, 11.00-14.00

Idioma de l’activitat: Anglès

Activitat gratuïta limitada a l'aforament de la sala.

Facultat de Geografia i Història, Universitat de Barcelona
Sala Gran, 4 planta.
C/Montalegre 6, Barcelona. (mapa)

Organitza

Dra. Laia Manonelles Moner (Universitat de Barcelona)

Fundació Institut Confuci de Barcelona

AASD, Art, arquitectura i societat digital (Universitat de Barcelona)

InterAsia (Universitat Autònoma de Barcelona)