dt19012021

 horari calendari acadèmic

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Cultura

Cultura

III Premi de Traducció del Xinès Marcela de Juan

Premi Marcela de JuanAquest guardó té per objectiu potenciar la traducció literària del xinès al castellà i al català i premiar les millors traduccions que s’han publicat recentment. El premi és de caràcter biennal i s'aniran alternant els dos idiomes: castellà i català. Les edicions senars del premi es destinaran a traduccions al castellà publicades en els quatre anys anteriors a la convocatòria, mentre que en les edicions parells es premiaran les traduccions al català publicades en els quatre anys anteriors a la convocatòria.

Llegeix més...

Curs CineClub: "El despertar de cinema xinès"

#CineclubFICBEl CineClub de la FICB torna el 2021 amb un nou format combinant classes en línia en directe i visionats de pel·lícules a través de la plataforma Filmin.

El curs "El despertar de cinema xinès" realitzarà un viatge per la història del cinema xinès des dels seus inicis fins a l'actualitat, repassant les cinematografies de la Xina continental, Hong Kong i Taiwan.

Llegeix més...

Webinar «La Xina en l’era de la desinformació: una mirada a les diferents narratives sobre la Xina»

WebinarEn un món canviant, hi ha una necessitat creixent d’explicar i entendre la influència de la Xina en l’àmbit econòmic, tecnològic, sociopolític o cultural. Però, paral·lelament, també es constata una tendència a recórrer a certes narratives externes que descriuen la Xina com un tot homogeni i que parteixen de certs llocs comuns, estereotips, distorsions, pors, entre d’altres.

Llegeix més...

La FICB en la 2a Fira de Mobilitat Internacional de la UB

2a Fira de Mobilitat InternacionalEl proper dimarts 1 de desembre, la Universitat de Barcelona celebrarà la 2a Fira de Mobilitat Internacional, una activitat que té com a objectiu informar els estudiants sobre les diferents opcions per formar-se a l'estranger.

La fira tindrà un format digital i, per l'ocasió, s'ha creat un web on es pot consultar l'extensa informació que han enviat més d'un centenar d'universitats de tot el món. A la fira, els estudiants trobaran informació detallada de nombroses universitats, els programes formatius, els ajuts que hi ha i altres aspectes de les més de 800 universitats de 57 països amb què la UB ha signat convenis d'intercanvi.

Llegeix més...

L’Asian Film Festival Barcelona es presenta aquest any en format presencial i online

Asian Film FestivalLa FICB participa per tercer any consecutiu com a col·laborador oficial de l'Asian Film Festival Barcelona (AFFBCN), que enguany compleix la seva vuitena edició. El certamen, especialitzat en cinema asiàtic, se celebra del 28 d'octubre al 8 de novembre de 2020 en format híbrid: presencial i virtual.

Llegeix més...

Shuomos! Agenda 1er semestre 2020-21

Shuomos!Tornen les sessions de l'activitat Shuomos!, el primer semestre del curs 2020-21: Un espai on els participants milloren la seva fluïdesa en el xinès mitjançant el diàleg en grup.

El Shuomos!, és el chinese corner de la FICB on podràs parlar xinès i tenir l'oportunitat de conèixer a nous amics xinesos. Cada sessió comptarà amb una breu presentació sobre un aspecte de la vida diària i la cultura xineses a càrrec d'estudiants xinesos. Parlarem en grups o en parelles, farem presentacions, etc., segons la necessitat de cada grup. Entre tots crearem un ambient còmode.

Llegeix més...

La FICB participa a la Barcelona Expat Week

Barcelona Expat WeekLa Barcelona Expat Week és un nou esdeveniment híbrid, presencial i digital, impulsat per la Direcció de Promoció de Ciutat de l'Ajuntament de Barcelona. Tindrà lloc del 19 al 23 d'octubre de 2020 i està dirigida a la comunitat internacional de Barcelona i a les persones interessades en el talent internacional de la ciutat.

Llegeix més...

rgpdue_sello.png