Concurs

modalidad
Online

dilluns 28 de Febrer , 12:00 h.

Lugar
Online
Coste
Gratuït

Concursos Lletres xineses

Publicat dimarts 31 de Gener, 2023

Convidem als estudiants de primària i secundària a descobrir la literatura xinesa a través de dos contes tradicionals xinesos i una de les autores més populars entre la joventut xinesa. Selecciona la teva categoria i participa!

Concurs Descobreix lletres xineses 

El Concurs Descobreix Lletres Xineses convoca nens i nenes de primària de la província de Barcelona a explorar la seva creativitat al voltant de la cultura i la literatura xineses.  

El concurs té com a objectiu promoure la interculturalitat, així com la cultura i la literatura xineses. A més, ofereix l’oportunitat de treballar la lectura i la creativitat a l’aula.  

L’alumnat de cicle inicial i mitjà haurà de realitzar un dibuix basat en un dels dos contes de l’autora Liao Yanping titulats «El drac peix» i «Les mones i les castanyes». Els de cicle superior hauran d’escriure un conte (en català o en castellà) basat en un dels animals que apareixen en aquests dos mateixos contes.  

Els dibuixos i els contes premiats es publicaran a la web del concurs

Premis i bases del concurs

Concurs Bibliotràiler lletres xineses

Amb el Concurs Bibliotràiler Lletres Xineses convidem nois i noies de secundària de la província de Barcelona a submergir-se en la cultura i la literatura xineses a través de la lectura d’una de les escriptores més populars entre els joves xinesos: Sanmao.  

A partir de la lectura del capítol inicial de la novel·la Diaris del Sàhara, us proposem la creació d’un bibliotràiler que recreï els aspectes que us hagin semblat més atractius del text.  

Recordeu que un bibliotràiler ha de servir per incitar a la lectura, així que us reptem a despertar l’interès per aquesta escriptora emblemàtica i les seves sorprenents aventures al desert. 

Premis i bases del concurs

Informació

Consulteu tota la informació actualitzada al web dels concursos: https://concurs2023.wixsite.com/lletres-xineses  

Organitza

Els concursos Lletres xineses s’han organitzat en el marc del projecte DigiTrans. Han comptat amb el finançament de la Fundació Institut Confuci de Barcelona i la col·laboració del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de BarcelonaEix Fort Pienc i la Universitat Oberta de Catalunya.

Votar els treballs

Audiovisual