Classes gratuïtes

modalidad
Presencial

dimecres 07 de Febrer , 17:30 h.

Lugar
Fundació Institut Confuci de Barcelona
Coste
Gratuït

Classes gratuïtes de xinès

Publicat dimecres 17 de Gener, 2024

Tens curiositat per conèixer com són les classes de xinès del nostre centre? En la FICB ens trobem de celebració per l'Any Nou Xinès, i per això, ens agradaria convidar-te a submergir-te en les nostres classes introductòries, on podràs explorar diferents nivells i enfocaments de l'aprenentatge del xinès. Aquestes classes d'una hora de durada i gratuïtes et proporcionaran més informació sobre el nostre temari i metodologia.

Classes gratuïtes

Xinès de Negocis: En aquesta classe gratuïta, explorarem frases i vocabulari essencials per a dur a terme negocis a la Xina, a més d'abordar alguns aspectes culturals clau. Si en finalitzar la classe vols aprendre més, tens l'opció d'inscriure't en el nostre curs complet de Xinès de Negocis, dissenyat especialment per a aquells amb un nivell aproximat de HSK 3-4.

Xinès Inicial des de 0 en anglès: Uneix-te a la nostra classe i submergeix-te en el fascinant món de l'idioma xinès. Explorarem l'escriptura, la pronunciació i t'ensenyarem les teves primeres frases en xinès. Si en concloure la classe, la teva curiositat i entusiasme pel xinès es desperten, et convidem a inscriure't en el nostre  Curs inicial en anglès | Beginner's chinese course.

Xinès bàsic conversacional: Vine a millorar el teu xinès conversacional amb la nostra classe. Si trobes la classe fascinant i desitges aprofundir en les teves habilitats orals, t'animem a unir-te al nostre curs d'Oral Bàsic més endavant. Durant aquesta classe es parlaran de temes relacionats amb les festivitats tradicionals xineses.

Dates i lloc

  • Dimecres 7 de febrer - Xinès Bàsic conversacional – 18.30 – 19.30
  • Dijous 8 de febrer - Xinès Inicial des de 0 – 17.30 – 18.30
  • Divendres 9 de febrer - Xinès de Negocis – 18.30 – 19.30 Les classes gratuïtes es realitzaran de forma presencial en la nostra seu.

Fundació Institut Confuci de Barcelona
c. Elisabets 10 | 08001 Barcelona (mapa)
<M> Catalunya L1, L3.

Entrada gratuïta prèvia inscripció, aforament limitat.