Espectacle de dansa

modalidad
Presencial

dissabte 04 de març , 19:00 h.

Lugar
La Caldera
Coste
Gratuït

«Am I Bruce Lee»

Publicat dilluns 13 de Febrer, 2023

La Kernel Dance Theatre presenta l’espectacle de dansa contemporània, teatre i arts marcials Am I Bruce Lee, una obra sobre el prejudici que carreguen les persones d’origen xinès que no són d’on aparenten ser.

A partir dels punts de connexió i paral·lelismes que té Junyi Sun amb Bruce Lee, el popular personatge dels anys setanta, l’obra recorre a través de la dansa la cerca de la identitat: des de l’origen, el desenvolupament personal i el recorregut professional , fins i tot els seus ideals o desitjos per donar-los cos i vida en aquest espectacle a mig camí entre la dansa i les arts marcials.

Una performance tragicòmica amb l’objectiu d’exposar el racisme a escena. Un viatge que pretén fer reflexionar el públic sobre quin és el paper que juguem tots a l’hora de canviar els estereotips i els clixés arrelats al nostre subconscient.

Dades de l'activitat

Dissabte 4 de març de 2023, 19.00 h a 20.30 h CET

La Caldera
Carrer d’Eugeni d’Ors, 12
Barcelona

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia.

Junyi Sun i la Kernel Dance Theatre

El multifacètic ballarí Junyi Sun format a Barcelona dirigeix des de fa deu anys la Kernel Dance Theatre com a codirector i coreògraf. Un projecte col·lectiu que gestiona juntament amb Alma Steiner i Marina Miguel a partir del qual assenta un llenguatge escènic propi que dialoga sempre amb el present més immediat a través de la fragilitat, la cura detallada de les imatges i el compromís amb allò social que integran la dansa contemporània, les arts marcials i el teatre. Kernel (de l’alemany kern o kurna etimologia de l’idioma protogermànic) és una paraula que significa “nucli, centre o essència d’un objecte o sistema”.

Junyi ha establert la seva carrera a Barcelona presentant els seus treballs a festivals, teatres i diversos contextos de la ciutat com La Pedrera, Sismògraf, Dansa Metropolitana, Fira Tàrrega, Fira Mediterrània, entre molts altres. A més del seu treball amb Kernel Dance Theatre, Junyi obté el Premi Millor Ballarí dels Premis de la Crítica 2017 amb Dancing with Frogs de la companyia Sol Picó.

L’espectacle s’emmarca en el Programa Asia Stage de Casa Àsia.

Autoria i direcció: Junyi Sun
Interpretació: Junyi Sun y Pol Para

Organitzen

Casa Asia i la Fundació Institut Confuci de Barcelona