dc24102018

 horari calendario académico

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Notes de premsa Visita del Sr. David Navarro, director general de Casa Àsia

Notes de premsa

Visita del Sr. David Navarro, director general de Casa Àsia

Visita de Casa ÀsiaEl 25 d'octubre de 2017, el Sr. David Navarro i la Sra. Montserrat Riba, director general i secretària general respectivament de Casa Àsia, van visitar la seu de la Fundació Institut Confuci de Barcelona on van mantenir una reunió amb els directors, el Sr. Javier Orduña i el Sr. Chang Shiru.

 

Casa Àsia va ser creada l'any 2001 com un consorci format pel Ministeri d'Afers exteriors i de Cooperació a través de la seva Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID), la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments de Barcelona i Madrid. La seva trajectòria l'ha reafirmat com un referent essencial per a tots els agents interessats en la col·laboració i desenvolupament de projectes a Àsia i el Pacífic.

Casa Àsia forma part del patronat de la Fundació Institut Confuci de Barcelona i destaca per l'estreta col·laboració i ajuda en el desenvolupament de projectes a la nostra regió com a la Xina. La visita del Sr. David Navarro confirma la continuïtat de la cooperació entre ambdues institucions i obre noves vies a futurs projectes.

Material audiovisual