dc24102018

 horari calendario académico

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Notes de premsa La FICB organitza amb èxit l'examen del Certificat de Professor de Xinès com a Llengua Estrangera

Notes de premsa

La FICB organitza amb èxit l'examen del Certificat de Professor de Xinès com a Llengua Estrangera

CTCSOLEl passat 21 d'octubre, la Fundació Institut Confuci de Barcelona (FICB) va dur a terme amb èxit l'examen per a l'obtenció del Certificat de Professor de Xinès com a Llengua Estrangera (CTCSOL, sigles en anglès). Aquesta iniciativa ha estat posada en marxa de manera conjunta pel professor Chang Shiru, co-director de la FICB, i el Departament d'Exàmens de Hanban -Seu central de l'Institut Confuci. Es tracta de la primera sessió d'aquest examen que se celebra a Catalunya.

 

En aquesta ocasió, van participar nou candidats en total, incloent-hi tant a professors / es xinesos residents a Europa com ara professors / es locals de llengua xinesa. La sessió de l'examen va estar coordinada per les professores de la FICB Zhou Yang i Cristina Puig. 

Per a la FICB, aquest nou examen suposa un punt de partida cap a la regulació del professorat de llengua xinesa. D'ara endavant, la FICB pretén proporcionar als professors de llengua xinesa a Catalunya, Espanya i a tot Europa noves oportunitats per participar en l'examen.

Material audiovisual