dl25062018

 horari calendario académico

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Notes de premsa Nou conveni HSK-YCT amb la Universitat de Lleida

Notes de premsa

Nou conveni HSK-YCT amb la Universitat de Lleida

Convenio HSK-YCTEl 5 de maig passat del 2017 va tenir lloc la signatura del conveni entre la Universitat de Lleida i la Fundació Institut Confuci de Barcelona per a la realització i organització dels exàmens oficials de xinès HSK i YCT a Lleida.

El conveni signat divendres passat crea un marc de col·laboració més estret entre ambdues institucions i marca un inici prometedor per a futures col·laboracions. El Dr. Roberto Fernández Díaz, rector de la Universitat de Lleida, va manifestar el desig exprés de la UdL d'estrènyer i augmentar les col·laboracions amb la FICB i amb la Xina en diferents àmbits. Per la seva banda, el Dr. Chang Shiru, va destacar la fita que representa aquest conveni i les col·laboracions futures amb la UdL dins el projecte Macro-Confuci, que engloba universitats catalanes i d'Andorra.

Els exàmens oficials de xinès HSK i YCT certifiquen el coneixement de xinès dels estudiants i són un barem molt important per a escoles i alumnes a més de facilitar l'accés a beques d'estudi a la Xina.

Material audiovisual

Informació relacionada

Exàmens oficials de xinès a la UdL

Nou marc per a l'ensenyament del xinès a la UdL, amb l'Institut Confuci

Signatura del conveni entre la FICB i la UdLl