dj24052018

 horari calendario académico

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Cultura Convocatòria Confuci Acadèmic 3a. edició

Cultura

Convocatòria Confuci Acadèmic 3a. edició

Confuci Acadèmic

El boom de l'interès  general per la Xina en les últimes dècades a tot el món s'ha vist reflectit alhora en l'àmbit acadèmic a diferents nivells. Un exemple de les iniciatives diverses sorgides per donar resposta a aquesta demanda creixent són les beques Confucius China Studies Program, un programa internacional que ofereix suport a les noves generacions de joves acadèmiques/cs en el àmbit dels estudis xinesos perquè realitzin els seus estudis de doctorat o estades de recerca a la Xina.

La Fundació Institut Confuci de Barcelona (FICB), a més de participar en aquest programa internacional, manté el seu compromís de suport als estudis relacionats amb la llengua, cultura, política i societat xineses a través d'acords de col·laboració amb universitats públiques i privades de Catalunya. Per seguir treballant en aquest sentit i després de l'èxit assolit en les primeres dues edicions, la FICB celebra un nou Confuci Acadèmic el proper 1 de desembre del 2017.

Confuci Acadèmic és un esdeveniment anual de caràcter informal, amb el format d’un workshop, que ofereix un espai de trobada i comunicació per a joves investigadores/rs que realitzin projectes de recerca (TFM o tesi doctoral) relacionats amb la Xina.

Un màxim de cinc joves investigadores/rs presentaran el seu projecte o l’estat de la seva recerca. El principal objectiu del Confuci Acadèmic és ajudar a les investigadores/rs a intercanviar informació i treure’n idees pels seus projectes respectius, trobant solucions a possibles dubtes, tant a nivell teòric i metodològic com logístic (accés a beques, recursos, oportunitats per a estades de recerca, referències bibliogràfiques, etc.), tot en un format més informal i proper que l’habitual dels congressos acadèmics.  

Procediment

Les/els interessades/ts en participar-hi hauran d’enviar formulari de proposta (formats .doc, .docx, o pdf), incloent-hi les seves dades personals i de contacte, la seva adscripció institucional i un resum del seu projecte de recerca (350 paraules màxim, incloent-hi, si aplica, pregunta de recerca, marc teòric i metodologia) i opcionalment, els problemes identificats al correu: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , amb l’assumpte “CONFUCI ACADÈMIC 3”.

Un cop tancat el període de recepció de propostes, l’àrea acadèmica seleccionarà fins a cinc propostes, basant-se en el seu interès i les possibilitats de interrelació dels projectes (temàtiques, paradigmes i/o mètodes similars), amb l’objectiu de que els ponents puguin establir un intercanvi d’informació útil i rellevant per a la seva recerca. 

Les/els ponents seleccionats (així com les/els no seleccionats) rebran la confirmació via correu electrònic a partir del 23/10/2017. 

FORMULARI DE PROPOSTA

 Més informació

Per a qualsevol consulta, contacteu l’Àrea Acadèmica a través del email: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Dates i terminis

Data límit de presentació de propostes: termini ampliat fins el diumenge 29 d'octubre de 2017.

Comunicació d'acceptació: a partir del dilluns 1 de novembre de 2017.

Esdeveniment: divendres 1 de desembre de 2017.

Lloc 

La presentació se realitzarà el divendres 1 de DESEMBRE de 2017 (hora a determinar).

Confuci Acadèmic és una activitat oberta al públic general i tindrà lloc a la seu de la FICB:

Fundació Institut Confuci de Barcelona
c. Elisabets 10, -interior- | 08001 Barcelona (mapa)
<M> Catalunya L1, L3

Activitat relacionada