dl12112018

 horari calendario académico

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Cultura Confuci Acadèmic 3a Edició

Cultura

Confuci Acadèmic 3a Edició

Confuci AcadèmicEl Confuci Acadèmic és una activitat anual de caràcter informal en format workshop, que ofereix un espai de trobada i comunicació dirigit a joves investigadores / s que realitzin projectes de recerca (TFM o tesi doctoral) en relació amb la Xina.

En aquesta tercera edició, cinc investigadores presentaran els seus projectes, l'estat de la seva recerca o els seus resultats. El principal objectiu del Confuci Acadèmic és servir d'ajuda a les / els investigadores / s per tal que puguin intercanviar informació i idees que alimentin els seus projectes respectius, solucionar possibles dubtes, tant a nivell teòric i metodològic (marcs i referències) com logístic (accés a beques i recursos, estades de recerca, etc.), en un format més informal i proper que l'usual dels congressos acadèmics.

La Fundació Institut Confuci de Barcelona (FICB) manté el seu compromís de suport als estudis relacionats amb la llengua, cultura, política i societat xineses a través d'acords de col·laboració amb institucions universitàries de Catalunya. Així mateix, la FICB participa al Confucius China Studies Program, un programa internacional que ofereix suport a les noves generacions de joves acadèmiques i acadèmics per a realitzar estudis de doctorat o estades de recerca a la Xina.

Programa 3a edició

  • Ivette ABULÍ FEDERICO. «Lluites anarco-feministes des de l’exili: La veu de He-Yin Zhen».
  • GUO Xu. «La nova sinologia espanyola».
  • OREGGIONI, Sabrina. «Literatura de ficció al laogai».
  • WU Yiting. «La representació de la província del Zhejiang a l’obra d’en Xu Xiake: una anàlisi dels aspectes històrics i filosòfics dels viatges d’en Xu Xiake pel Zhejiang».
  • ZHANG Tianqi. «La traducció automàtica d’espanyol a xinès de textos esportius amb enfocament cap a la terminologia del futbol».

Informació de l'activitat

Divendres 1 de desembre del 2017, de 12:00 a 14:00 h. 

Fundació Institut Confuci de Barcelona
Sala Polivalent
c. Elisabets 10, -interior- | 08001 Barcelona (mapa)
<M> Catalunya L1, L3

Activitat gratuïta limitada a l'aforament de la sala, cal inscripció:
FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Informació relacionada

Confucius China Studies Program